خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود

معاون سیاسی وزیر کشور مشخص شد

معاون سیاسی وزیر کشور مشخص شد به نظر می‌رسد تکلیف معاون سیاسی وزیر کشور به عنوان یکی از معاونت‌های مهم وزارت کشور مشخص شده و احمد وحیدی معاون خود را انتخاب کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۵ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 04
کد خبر: ۱۰۰۸۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ پس از انتخاب وزرا و کسب رای اعتماد از سوی مجلس، حالا یکی یکی معاونت‌های وزرا نیز مشخص می‌شوند. در این بین معاون سیاسی وزیر کشور از این جهت که مسئولیت‌های مهمی از جمله برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری، مجلس و شوراهای اسلامی را دارد از اهمیت خاصی برخورد است.

 

پس از انتخاب احمد وحیدی به عنوان وزیر کشور، او حالا معاونت‌های خود را نیز انتخاب می‌کند. برخی اخبار غیررسمی از تصمیم او برای انتخاب محمدباقر خرمشاد برای معاونت سیاسی خبر می‌دهد و گفته می‌شود به زودی حکم وی منتشر شود.

 

خرمشاد مدتی به عنوان معاون آموزش و پژوهش وزارت امور خارجه ایران فعال بود و در سال 1389 هم به عنوان رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی منصوب شد.

 

معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، عضویت در هیأت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی‌ دانشگاه علامه طباطبایی‌ تهران، معاونت پژوهشی مرکز اسناد انقلاب اسلامی، معاونت آموزشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی، از دیگر مسئولیت‌های مهم خرمشاد عنوان شده است.

 

پیشتر در دولت حسن روحانی، جمال عرف معاون سیاسی عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور بود./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار